Expertise

Zoveel expertise, vlakbij

Ons team staat voor je klaar om samen met u de beste behandeling uit te werken.

Ons team

Over ons

Ik ben Lien Linskens, kinesitherapeute sinds juni 2014. Ik studeerde af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent met als afstudeerrichting sportkinesitherapie. Ik werkte enkele jaren in een groepspraktijk, waar ik ervaring opdeed, alvorens in 2019 mijn eigen praktijk te openen.

Gedurende die tijd volgde ik tevens verschillende bijscholingen en specialisatiecursussen:

 • Manuele Lymfedrainage ad modem Vodder
 • Manuele Therapie van Segmentaal tot Globaal

Ik ben Jonathan Martens, kinesitherapeut sinds juni 2000. Ik ben afgestudeerd in Brugge en onmiddellijk van start gegaan met bijkomende opleidingen zoals manuele therapie en medische trainingstherapie. In het werkveld was het toen niet zo evident wegens een overaanbod alsook een grondige hervorming in de kinesitherapie. Na enkele jaren van werk in deze sector maar met een blijvende werkonzekerheid, voelde ik mij genoodzaakt om verder te gaan studeren.
Vele jaren later tijdens een bezoekje aan de osteopaat kwam de kinesitherapie weleens ter sprake. Toen hij mij meldde dat er terug vraag is naar kinesitherapeuten, was dit dé trigger om dit pad een 2de maal te bewandelen. 

Enkele jaren was ik werkzaam als zelfstandig kinesitherapeut op de ambulante
afdeling van het AZ Jan Palfijn te Gent. Intussen werk ik al meerdere jaren in een
groepspraktijk en ben ik docent in de Manuele Therapie bij het IMFT-education.

Gezien mijn sterke interesse in de schoudergordel ben ik lid van het schoudernetwerk Vlaanderen. Ik blijf mij dan ook verder specialiseren in schouderproblematiek en schouderrevalidatie. Daarvoor heb ik reeds diverse schouderopleidingen gevolgd in België als Nederland bij oa. Jo Gibson (UK), Chris Littlewood (UK), Jeremy Lewis (UK), Ann Cools (BE) enz..

Gedurende de afgelopen jaren volgde ik bijscholingen en specialisatiecursussen:

 • Schouderproblematiek en schouderrevalidatie
 • Manuele Therapie van Segmentaal tot globaal
 • Dry Needling
 • Medische Trainingstherapie

Ik ben Veerle De Grande, kinesitherapeute sinds 2014. Ik studeerde af als Master in de Revalidatiewetenschappen en de Kinesitherapie aan de KU Leuven met als afstudeerrichting sportkinesitherapie. Daarna ben ik direct aan de slag gegaan in een zelfstandige praktijk, terwijl ik me verder bijschoolde in verschillende domeinen.
Als therapeut vind ik het leuk om in een vertrouwelijke sfeer te zoeken naar de oorzaak van klachten, er samen met de patiënt mee aan de slag te gaan en te zoeken naar een langdurige oplossing.

De afgelopen jaren volgde ik diverse bijscholingen en specialisatiecursussen:

 • Manuele therapie
 • Dry Needling
 • ziekte van Parkinson
Ik ben Saar De Grande, kinesitherapeute sinds juni 2023.
Ik studeerde af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven met als afstudeerrichting manuele therapie. Na heel wat uiteenlopende en boeiende stages ben ik klaar om in het werkveld aan de slag te gaan. Als jonge en dynamische therapeut vind ik het belangrijk om te werken in een vertrouwelijke sfeer waarbij jij als persoon centraal staat. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal waarbij we samen zoeken naar de behandeling die bij jou past. Ik ben enorm gemotiveerd en gedreven waarbij ik mij de komende jaren verder zal verdiepen door het volgen van bijscholingen.
hoe gaan we te werk

Praktische informatie

Hoe maak ik een afspraak

Door een e-mail te sturen naar lien@devaartbrugge.be of aan de hand van onderstaand vragenformulier.

U kunt ons ook telefonisch contacteren op 050/73 25 48. Om de continuïteit en kwaliteit van de behandeling te garanderen, zou het kunnen dat de telefoon niet meteen wordt opgenomen. Ik bel u zo spoedig mogelijk terug bij het nalaten van uw naam en telefoonnummer.

Wat breng ik mee?

Op de eerste consultatie brengt u best het volgende mee:

 • Identiteitskaart
 • Voorschrift van de behandelende arts
 • Klever van de mutualiteit

Indien u verslagen van medische beeldvorming heeft zoals: RX, CT-scan, MRI-scan, echo, ... raad ik u aan deze ook mee te brengen.

Hoe annuleer ik een afspraak?

Gelieve uw gemaakte afspraken te respecteren. Indien u niet aanwezig kunt zijn, verwittig mij dan minimum 24 uur op voorhand, zodat andere patiënten kunnen geholpen worden. Indien u niet verwittigt, wordt uw gereserveerde tijd aangerekend.

 
 
 
Contact
Stel uw vraag of maak een afspraak

Heeft u een vraag in verband met uw behandeling of twijfelt u of u een bepaalde behandeling nodig heeft? 
Aarzel niet om ons een vraag te stellen of een afspraak te vragen via dit formulier.
We beantwoorden u vraag zo spoedig mogelijk.

  Bevoegde toezichthoudende autoriteit

  Provinciale Geneeskundige Commissie - Koning Albert I-laan 1/5 bus 1, 8200 Brugge

  Ondernemingsnummer

  0561.904.172

  Beroepsvereniging

  Axxon